+36-70-6274-252‬ hello@pintergabriella.hu

Bussines coaching /
üzleti tanácsadás

Mikor ajánlom?

Ha az oldalamat megtalálta, bizonyára valamilyen elakadása van a cége vezetésével kapcsolatban. Lehet, hogy a családi problémák nyomasztják, lehet, hogy egy munkatárssal van problémája, de az is meglehet, hogy egyszerűen szeretné megbeszélni valakivel a céges gondjait.

Tudom, hogy minden cég és vezetője egyedi problémákkal küzd, azonban…

…mégis vannak visszatérő jelek ezeknél a vállalkozásoknál:
– A cégvezetők 90%-a nem tudja az idejét beosztani
– Generációváltás a cégen belül
– Emberi erőforrás megtartása
– Befektetésekkel kapcsolatos dilemmák
– Túl sok a kiadása cégnek
– Alkalmazottak motiválása
– Cégen belüli erőforrások elosztása
– Konfliktuskezelés
– Stressz kezelés

Hogyan segítek?

Egy lámpást adok a kezébe, amivel a program után egyedül fogja tudni irányítani a folyamatait. Együtt fogunk dolgozni egy rövid ideig. A jövőre fogunk koncentrálni és nem a meglévő dolgokat fogjuk elemezni. Megoldás hegyeket fogunk megmozgatni, hogy megtaláljuk a lehető legjobbat, ami az Ön számára elfogadható. Amikor azt mondja: AHA ezt akartam!

Hogyan zajlik a menete?

A tanácsadás során elsősorban a partner és közöttem bizalom kialakítása a legelső és legfontosabb lépés. A önértékelés, magabiztosság és tudás átadását ajánlom fel, amivel később Ön is rendelkezni fog. Miért én? Mert tapasztaltam, megtanultam, megéltem a cégvezetés problémáját.

22 éve vagyok vállalkozó.

Pénzügyi szakemberként kb. 600 céggel állok szerződéses jogviszonyban. A cégvezetőkkel és az alkalmazottakkal is együtt dolgozom. Rálátásom van, mind a saját cégemen belül, mind a partnereim vállalkozásában a fent említett problémákra, amelyekben eddig is a segítségemet kérték egy egy megbeszélés folyamán. Pénzügyi stabilitást tudok biztosítani a cégvezetőknek. Ezáltal nyugodtabb kiegyensúlyozottabb üzleti és magánéletet.

Mi lesz a végeredmény?

Képessé válik a saját döntéseit úgy meghozni, hogy azok mind céget mind magánéletét előre fogják vinni. A célokat együtt határozzuk meg, a célvonalba viszont egyedül fog ünnepelni.