+36-70-6274-252‬ hello@pintergabriella.hu

DEVIZAspecialista

Mikor ajánlom?

Főleg import export cégeknek ajánlom a szolgáltatásunkat, amely díjmentes, kötelezettségmentes, tranzakciós díj mentes és számlanyitás után pár órával használható!

A lehető legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk Magyarországon devizát, eur, usd, ron, gbp, pln, és még számos más egzotikus devizát.

Ismerem a problémákat!

A cégek a deviza-utalásik során, nincsenek tisztában az alternatív lehetőségekkel. Nem ellenőrzik le a saját árfolyamaikat, számla, utalási és egyéb költségeiket. Nem figyelik az árfolyamokat, ami napi szinten akár 3 forintot is mozoghat! Ezt egy kis odafigyeléssel meg lehet takarítani. Nem használják ki a határidős ügyleteket, amivel szintén stabillá tehetnék a saját árbevételüket.

Kezdjük el a közös munkát.

Amikor először találkozom egy cégvezetővel, átbeszéljük, hogy melyik bankkal dolgoznak, semmi esetre sem ajánlom fel, hogy másik bankot válasszon. Csupán a deviza ügyleteivel kapcsolatos szokásait beszéljük át. Felvázolom, hogy adott ügylet kapcsán mi az az összeg, amit megtakaríthat.

ONLINE számlanyitás, online utalás, online devizaváltás?

A cégtulajdonosok 70%-a még a mai napig is ragaszkodik a 20 évvel ezelőtt megnyitott bankszámlájához, pedig 20 év óta már a fodrászát is lecserélte legalább egyszer. Online utalást inkább a fiatalabb generáció használ, bár a TUDATOS CÉGVEZETŐK már nyitnak az alternatív megoldások felé.

Hogyan vágunk bele?

A cégtulajdonossal folytatott megbeszélés következő lépése a szerződés megkötése, ezt követően már használhatja is a rendszerünket.

Díjmentes szolgáltatásról írok, se havi, se éves díj nincs. Az árfolyamokat az ügyfél azonnal látja, amelyek a kereskedelmi bankok árfolyamához képest 2-5 Ft-tal jobbak! Az utalási költségek is fixek, nem függ az összeg nagyságától.
Euro esetében például 1200 ft/tétel és másnap vagy aznap a fogadó fél számláján is van. A váltás esetében is egyedi lehetőséget biztosítunk. A deviza megvásárlását követően az ügyfélnek 3 munkanap áll a rendelkezésére az ellenéték beutalására. Természetesen addig nem utaljuk tovább a devizát amíg nincs rendezve.

Miben vagyunk többek?

– Díjmentes számlavezetés.
– Egyedi árfolyam a kereskedelmi banki árfolyamhoz képest akár 2-5 forint kedvezmény.
– Nincs tranzakciós illeték (0,3%).
– Azonnali utalás (Lengyelország 2 órán belül).
– Határidős ügyletek.
– Diszpécserszolgálat magyar nyelven 8:00-17:30 (nincs várakozás).

Ügyfeleink mondták:

– gyors
– olcsó
– megbízható
– mobilról is működik
– kedves segítőkész ügyfélszolgálat
– éves megtakarítás jelentős
– nem találtam jobbat